Üdvözölünk Kőbánya bringás portálján!

Célunk, a X. kerület kerékpáros életének fellendítése. Számos bringás programot szervezünk a kőbányai bringásoknak, érdemes követni minket!

A X. kerület kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros élet fellendítésére. Ez a törekvés hívta életre a Kőbánya Bringa programot, melyet a Kőbányai Önkormányzat támogatásával a Kőbányai Torna Club valósít meg. Szeretnénk ösztönözni a lakosságot kerékpáros közlekedésre, valamint segítséget nyújtani a már bringával közlekedőknek.

A túrák, versenyek, bringás reggelik szervezése mellett a közlekedésbiztonság is szerepet kap.

Az évek óta sikeresen működő, több bajnoki címet is szerző Kőbányai Torna Club utánpótlás kerékpáros csapata 2019-től Kőbánya Cycling Team néven, várltozatlan sikerekkel képviseli a kerületet versenyeken.

 

MOBILITÁSI HETI PROGRAMOK: Részletekért kattints a képre!

 

 

 

  

Kőbánya kerékpáros hírei:

 

Rekord részvétel a Kőbányai Mobilitási Héten
2019.09.23. 10:53

Európa szerte szeptember 16-22. között tartják az Európai Mobilitási Hét programjait, melyhez a Kőbányai Önkormányzat immár kilencedik alkalommal csatlakozott. Egyebek mellett bringás reggeli, Iskolás Autómentes nap és Autómentes Családi nap is várta az érdeklődőket Kőbányán. A programokon közel kétezren vettek részt.

Tovább...

Autómentes Nap - Kerékpárverseny eredmények
2019.09.20. 15:10

Nagy sikerrel zajlott az idei Kőbányai Autómentes nap az iskolások között szeptember 20., pénteken. A Sportligetben közel 300 gyermek vett részt a 9 állomásos programokon, ami mellett egy korosztályos terep kerékpárversenyen is megmérettettek.

Tovább...

Ilyen volt az őszi bringás reggeli (VIDEÓ)
2019.09.17. 20:10

Kőbánya duplázott! A szeptember eleji Bringázz a Munkába kampány indító bringás reggeli után a Mobilitási héten is vendégül láttuk a két keréken érkezőket. Szeptember 17-én, kedden közel 200 bringás volt a vendégünk. D. Kovács Róbert Antal polgármester úr és Radványi Gábor alpolgármester úr is nyeregbe pattant, és ellátogatott hozzánk a Liget térre.

Tovább...

Mobilitási Hét Kőbányán – 2019
2019.09.16. 10:54

Szeptember 16-22. között idén is számos ingyenes, autómentes programmal várják a lakosságot Budapesten, a X. kerületben. Az országszerte megrendezett Európai Mobiltási Hét keretében egyebek mellett bringás reggelire és autómentes családi napra is várják az érdeklődőket Kőbányán.

Tovább...

Nyári bringás reggeli Kőbányán
2019.07.15. 15:24

A Kőbánya Bringa program keretében július 24-én újabb bringás reggelit szervez a Kőbányai Torna Club. Ezúttal is két X. kerületi helyszínen várjuk a kerékpárral közlekedőket reggel 7 és 9 óra között.

Tovább...

Nyáron minden héten bringázhatnak a kőbányai diákok
2019.06.25. 11:07

A Kőbányai Önkormányzat által működtetett napközis nyári táborban mind a kilenc hetén nyeregbe pattanhatnak a táborozó iskolások, a Kőbánya Bringa programnak köszönhetően.

Tovább...

Esőben is megtartottuk a bringás reggelit Kőbányán
2019.05.06. 12:44

A Kőbánya Bringa program részeként május 6-án, hétfőn reggel két X. kerületi helyszínen tartottunk bringás reggelit. A szakadó eső ellenére 53 kerékpárost frissítettek a Kőbányai Torna Club és a Kőbányai Bringás civil önkéntesei.

Tovább...

I bike Budapest kőbányai bringásokkal
2019.04.29. 16:10

Április 28-án, vasárnap rendezték meg az idei I bike Budapest kerékpáros felvonulást, melynek Margitszigeti indulásához több csillagtúrát szerveztek városszerte. A X. kerületből induló túrát a Kőbányai Bringás civil csapata koordinálta.

Tovább...

Bringás reggeli lesz Kőbányán!
2019.04.25. 14:57

A Kőbánya Bringa program keretében május 6-án újabb bringás reggelit szervez a Kőbányai Torna Club, csatlakozva a Magyar Kerékpárosklub országos programjához. Ezúttal is két X. kerületi helyszínen várjuk a kerékpárral közlekedőket reggel 7 és 9 óra között.

Tovább...

A rossz idő ellenére is népszerű volt az Isaszegi kerékpáros emléktúra
2019.04.07. 11:58

Április 6-án, szombaton, az isaszegi csata évfordulójának emlékére szervezett kerékpártúrára összegyűlt több mint háromszáz kerékpárost a várható eső sem tántorította el egy jó kis tekeréstől. A Kőbányai Szabadidő Központ (KÖSZI) előtti térről induló túra apropója, hogy együtt emlékezzenek meg a 1848-49-es forradalom és szabadságharc tavaszi hadjáratának sorsdöntő ütközetéről.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó