loader
logo
blog single

Részletek a rendhagyó McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonról

A járványügyi szabályozások tükrében számos intézkedéssel készül a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton szervezői csapata annak érdekében, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt a túrán biztonságban.

Kezdjük a legfontosabbal: május 29-én az akkor éppen hatályos jogszabályokat betartva védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára, normál keretek között megtartjuk a rendezvényt frissítőpontokkal, a tavalyihoz hasonló elnyújtott, folyamatos rajtoltatással, célterületi programokkal és sorsolással.

A részvétel feltétele:

  • Kártyaalapú védettségi igazolvány,
  • VAGY az EESZT hivatalos oltásigazoló alkalmazása (telefonos applikáció)

Oltási papírt nem fogadunk el.

A 18. életévüket be nem töltött személyek egy védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő társaságában vehetnek részt a túrán.

Az oltásigazoló applikáció használatához ITT találtok videós, ITT pedig írásos segédletet.

A rajcsomag átvételének menete:

  • A nevezési sátornál a szokott időben, védettségi és személyi igazolvány felmutatásával (előbbit a sátor előtt szigorúan fogjuk ellenőrizni)
  • Több rajtcsomag átvétele továbbra is lehetséges, ám a többi túrázó védettségét is igazolni kell
  • A rendezvényközpont területén ajánlott, a nevezési sátorban kötelező a maszkviselés

A rendezvényközpont területe nem lesz lezárva, a hatályos szabályozás szerint a strand területére védettségi igazolás nélkül is be lehet menni, és a szabadtéri büfé előtt a kerthelyiségben is bárki legálisan tartózkodhat, ehet, ihat.

Azok a nevezők, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal:

  • Aznap önállóan tekerhetnek a Balaton körül, de reggel nem vehetik át a rajtcsomagot, nem kapnak rajtszámot, nem használhatják a frissítőpontokat és nem kapnak étkezésre jogosító karszalagot sem
  • Ehelyett május 29-én 15 és 21 óra között a Szigliget utca végén (a rajtkapu helyén) felállítunk számukra egy „emlékcsomagátvételi pontot”, ahol megkaphatják a pólót, a kulacsot, az érmet, a tornazsákot és a matricát is!

Fontos: a nevezéslemondás határidejét ezzel együtt kitoljuk május 24-ig, hogy legyen időtök mérlegelni a lehetőségeket. A nevezési díjat védettséggel kapcsolatos lemondás esetén továbbra is visszatérítjük, illetve a nevezés is átváltható a jövő évi McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonra, vagy a szeptember 25-ei McDonald’s BringaMánia Tisza-tó Túrára (megjegyzés: olcsóbb táv választása esetén a különbözetet nem tudjuk visszafizetni).

A rendhagyó körülmények ellenére reméljük idén is minél többen velünk tartotok majd, és az emlékcsomag sem hiányzik majd a gyűjteményetekből.

Kilenc nap, és találkozunk Siófokon!

Back to top