logo
blog single

Kerékpárszállítási információk a McDonald's BringaMánia Tisza-tó Túrán

A MÁV-START a rendezvényre való kényelmes eljutást és hazajutást segítve extra kerékpárszállító kapacitással közlekedteti érintett vonatait. Az ezen vonatokkal történő eljutási lehetőségeket a táblázat tartalmazza.

 

Leginkább a Budapestről Tiszafüredre közvetlen eljutást biztosító Tisza-tó expresszt ajánljuk, ebben a vonatban szállítható a legtöbb (65 db) kerékpár. A vonat reggel 7:55-kor indul Budapest-Keleti pályaudvarról, Tiszafüredre 10:07-kor érkezik, vissza pedig 17:45-kor indul Tiszafüredről és 20:05-kor érkezik a Keleti pályaudvarra.

Emellett füzesabonyi átszállással is el lehet jutni Budapestről Tiszafüredre: a reggeli eljutást segítve a Budapest-Keletiből 7:30-kor induló Dália InterCity és az ahhoz Füzesabonyban csatlakozó, Tiszafüred irányába közlekedő személyvonaton is megnövelt kerékpárszállító kapacitást biztosítunk: 30 kerékpár szállítható.

Délután a Tisza-tó expresszen felül kétóránként indulnak személyvonatok Tiszafüredről Füzesabonyba, ahol InterCity-csatlakozásuk van a főváros felé. A táblázatban szereplő két IC-ben (Kócsag és Vércse) nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsi is közlekedik.

Back to top