loader
logo
blog single

Védettségiigazolvány-kötelesség a Tour de Balatonon

A ma ismert, hatályban lévő járványügyi intézkedések miatt a május 29-i McDonald's BringaMánia Tour de Balatonon csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel érkező kiskorúak vehetnek részt!

Azok számára, akik már most tudják, hogy május végéig nem kapják meg az oltásukat, és nem kapják meg az igazolványt, a Vuelta Sportiroda felajánlja, hogy visszafizeti a nevezési díjat. Emellett a nevezés átvihető a szeptember 25-i McDonald's BringaMánia Tisza-tó Túrára vagy a 2022. évi McDonald's BringaMánia Tour de Balatonra. Kérjük, hogy a lemondásokat legkésőbb 2021. május 21-ig küldjétek el, későbbi lemondást már nem tudunk elfogadni.  
 
Kérjük, hogy aki érintve érzi magát, az ezt egy e-mailben jelezze a nevezes@vuelta.hu e-mail címen. Egyben türelmeteket is kérjük a válaszadással kapcsolatban, mert várhatóan több száz levelet kell feldolgoznunk. Május 21-ig mindenkinek érdemi választ küldünk. Az esetleges visszafizetésekre június közepéig sort kerítünk.
 
A most felszabaduló helyeket egészségügyi intézmények dolgozói részére ajánljuk fel, ingyenesen.
Back to top