logo
blog single

Járványügyi információk a McDonald's BringaMánia Tisza-tó Túráról

A hatályban lévő járványügyi intézkedések miatt védettségiigazolvány-köteles lesz az első McDonald's BringaMánia Tisza-tó Túra - az ezzel nem rendelkezőknek alternatív megoldásokkal készülünk.

Bár a járványügyi helyzet a tavaszi McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton óta sokat javult, a jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt az első McDonald’s BringaMánia Tisza-tó Túra 500 főnél nagyobb szabadtéri sportrendezvényként védettségiigazolvány-kötelességre szorul. Ennek megfelelően a hivatalosan részvételhez az alábbiak egyikére lesz szükségetek:

  • Kártyaalapú védettségi igazolvány (Magyarország által kibocsájtott),
  • az EESZT hivatalos oltásigazoló alkalmazása (telefonos applikáció),
  • Külföldi állampolgárok Magyarország által elfogadott oltásigazolásai,
  • EU-s oltásigazolás,
  • Sportolói igazolás (sportszövetség által kiállított sportolói engedély)

Oltási papírt nem fogadunk el. A 18. életévüket be nem töltött résztvevők egy védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vehetnek részt a túrán.

Azonban ahogy a Tour de Balaton esetén, úgy ezúttal is több alternatívával készülünk azoknak, akik nem rendelkeznek ilyennel:

  • Önállóan teljesíthetik a túra útvonalát, a reggeli rajtcsomagátvétel helyett pedig a túra után, egy „emlékcsomagátvételi” pontban megkaphatják a tornazsákot, a pólót, a kulacsot, az érmet és a matricát is! A Tour de Balatonhoz képet újdonság, hogy az érintettek utólag a névre szóló rajtszámot is átvehetik, és bár a klasszikus sorsoláson nem vehetnek részt, egy másik, QR-kódos nyereményjátékban igen! Ennek részleteiről a későbbiekben jelentkezünk.
  • A nevezés ezúttal is átvihető a tavaszi McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonra, vagy a jövő évi Tisza-tó Túrára.
Back to top