logo
blog single

Újabb sikeres Bringás Reggeli Kőbányán

A Kőbánya Bringa projekt keretei közt 165 bringás részesülhetett frissítőben június 14-én reggel, a Liget tér szomszédságában, a szezon második Bringás Reggelijén.

A Magyar Kerékpárosklub által életre hívott, a Kőbányai Önkormányzat által is támogatott, nagy múltra visszatekintő rendezvénysorozat célja a kerékpározás és az egészséges életmód népszerűsítése. A program keretei közt a reggel bringával közlekedőket étellel és itallal várják a szervezők az erre kijelölt helyeken.

A rendezvénysorozat a járványhelyzet miatt az elmúlt két évben kényszerpihenőre vonult, április 13-án szerdán azonban visszatért Kőbányára, azóta pedig már a második kiadását élte meg. A kerékpárral munkába és iskolába indulók június 14-én, 7 és 9 óra között a Liget térnél, a kőbánya-alsói MÁV állomás mellett juthattak frissítőhöz. A kínálatban az ásványvíz és a különböző gyümölcslevek mellett kakaós csiga, banán, müzliszelet és pogácsa is helyet kapott. A napsütötte reggelen kimondottan sok érdeklődő fordult meg a Kőbánya Bringa standjánál: összesen 165 kerékpáros állt meg néhány falatra és frissítő kortyra, hogy teli hassal folytathassa útját az iskolába vagy a munkahelyére.

A szezon következő, harmadik Bringás Reggelijére szeptember 13-án kerül majd sor.

(Fotók: Kőbányai Hírek)

Back to top