logo
blog single

Kerékpárszállítási információk a Tisza-tó Túrán

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk nektek azokat a MÁV járatokat, melyeken kerékpárszállító kocsit biztosítanak majd a McDonald's BringaMánia Tisza-tó Túra alatt.

Leginkább a Budapestről Tiszafüredre közvetlen eljutást biztosító Tisza-tó expresszt ajánljuk, ebben a vonatban szállítható a legtöbb kerékpár. A vonat reggel 7:55-kor indul Budapest-Keleti pályaudvarról, Tiszafüredre 10:07-kor érkezik, vissza pedig 17:46-kor indul Tiszafüredről és 20:05-kor érkezik a Keleti pályaudvarra.

Emellett füzesabonyi átszállással is el lehet jutni Budapestről Tiszafüredre: a reggeli eljutást segítve a Budapest-Keletiből 7:30-kor induló Tokaj InterCity és az ahhoz Füzesabonyban csatlakozó, Tiszafüred irányába közlekedő személyvonaton is lehetséges lesz a kerékpárszállítás.

Délután a Tisza-tó expresszen felül kétóránként indulnak személyvonatok Tiszafüredről Füzesabonyba, ahol InterCity-csatlakozásuk van a főváros felé. További hasznos információk: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/kerekparszallitas-magyarorszag-turisztikai-regioiba

Back to top