logo
blog single

Dobogós helyezések Debrecenben


A UCI C2-es cyclo-cross versenyen és a Cyclo-Cross Magyar Kupán vettek részt a Kőbánya Cycling Team versenyzői, sikeresen.

A Cyclo-Cross Magyar Kupa 3. állomásán versenyezett a Kőbánya Cycling Team a debreceni VeloParkban november 11-én. A megmérettetésen újabb két éremmel gyarapodott a csapat nemesfémkészlete. Stojanovska Dalija másodikként, Kárpáti Mira negyedikként ért célba az U15-ös lányok között. Mesterük, Soós Tamás pedig megnyerte a Master1-esek futamát.

A csapat másik – a magyar kupát kihagyó – fele is tiszteletét tette a Debrecenben november 12-én. A VeloParkban rendezték meg a UCI C2-es cyclo-cross versenyt, amelyen szlovák, lengyel, román és belga sportolók is szerepeltek a mezőnyben.

A juniorok között négy fővel volt érdekelt a Kőbánya Cycling Team. Közülük a legjobb teljesítményt Pakot Andris nyújtotta, aki hatodikként ért célba, 3,5 perces hátránnyal a győztes szlovák Tobias Hajkovsky mögött. Dorogi Alex, Daragus Dávid és Baksay Dániel egyaránt befejezték a versenyt, végül a 23-24-25. helyeken zártak. Kárpáti Bálint (a mezőny legfiatalabbjaként) az elitek között tette próbára magát. Tisztesen helyt állt: tizenharmadikként a középmezőnyben végzett. 

Fotó: Vígh Attila Photos, DKSI

 

Fotók: Vígh Attila Photos, DKSI

Back to top