logo
blog single

Itt a 2024-es Tour de Balaton időpontja!

December 8-án (pénteken) indul a nevezés a X. Tour de Balatonra, melyre 2024. május 25-én (szombaton) kerül majd sor.

Hazánk legnagyobb tókerülő kerékpáros rendezvénye 2024-ben immár a tizedik alkalommal várja a túrázókat a Balaton partjára. Az öt különböző távra ezúttal is 3000 résztvevőt várunk majd.

A nevezési díjak szakaszosan változnak: január 15-ig a tavalyi árakon nevezhettek a túráinkra. Emellett változás, hogy 2024-ben az L-es és XL-es távok indulói öt helyett négy különböző rajtból választhatnak majd, így az indítások 400 fős csoportokban zajlanak.

Újdonság, hogy 2024-ben a Tour de Balatonon lehetőséged lesz ökolábnyomod, és ezzel a nevezési díjad csökkentésére is. Az ÖKO csomag nevezéseihez nem készül emblémázott póló és más ajándéktárgy sem, így csökken a felhasznált energia, a műanyag-felhasználás és a szállítási környezetterhelés is. Emlékérem ugyanakkor ezekhez a nevezésekhez is jár, így a részvétel emléke kézzelfogható marad.

Emellett különlegesség, hogy a december 20-áig nyomtatható utalványt is kérhetsz a nevezésed mellé, így szeretteidet az ünnepekben is megajándékozhatod egy-egy nevezéssel. Ehhez a nevezes@vuelta.hu címre kell jelezned igényedet az ajándékozó és az ajándékozott nevének feltüntetésével. Fontos: az utalványt csak befizetett nevezésre tudjuk kiállítani! 

A nevezés részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Back to top