McDonald's BringaMánia Tour de Balaton
logo

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton

event single
 • event addressÚjhelyi Strand, Siófok
05. 28. 2022

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton

Balatoni bringás élmény minden korosztálynak. Május 28-án (szombaton) immár 8. alkalommal indul útnak 3000 túrázó a Balaton körül - csatlakozz Te is!

A 2022-es McDonald's BringaMánia Tour de Balaton időpontja: május 28. (szombat)

Tovább a nevezési információkhoz

 


Túrák

Rendezvényközpont: Újhelyi Strand, Siófok

Balaton XL (206 km)

Embert próbáló túra, mely az óramutató járásával megegyező irányba kerüli meg a tavat. Igazi erőpróba a legelszántabbaknak - de NEM VERSENY!

Megj.: a 6:00-s rajt BETELT!

Balaton L (168 km)

Szintén reggel induló bringás túra, a végén Tihanyi kompozással. Rövidebb, de még mindig kihívást jelentő tekerés a nyugati medence körül, amit a közös kompozás tesz még nagyobb élménnyé.  

Balaton M (78 km)

A szombaton délelőtt indul a harmadik túra, mely során a túrázók Szántód felé veszik az irányt, és egy rövid tekerés után komppal szelik át a Balatont. A Tihanyba érkezés után az útvonal megegyezik a legnagyobb táv útvonalával, tehát Tihany után a résztvevők a jobb oldalon láthatják a tavat menet közben.

Balaton S (30 km)

A túrát kifejezetten családi igényekhez igazítjuk. Azoknak ajánljuk, akik szívesen nekivágnának a gyerkőcökkel egy kellemes, Balaton-parti bringatúrának. A tempó kényelmes, a táv nem túl hosszú, ideális hétvégi bringás program az egész családnak. Beiktattunk egy hosszabb pihenőt, és a menetidőt is a kisebb gyerekekhez igazítottuk.

Balaton XS (6 km)

Bringás köröcske gyerekeknek és kisgyermekes családoknak. A rendezvényközpontból induló Balaton XS köröcskén a gyerekek is bringázhatnak egy jót. A gyermekek számára egy jelképes nevezési díjért túravezetést, rajtcsomagot és ajándék pólót adunk. A kísérő szülők ingyenes kísérői nevezést adhatnak le, ami azonban nem tartalmazza a rajtcsomagot és a pólót.

Részletek hamarosan!


Programok

 

Hamarosan!


 

Nevezés

 

Nevezési rendszerünk megújult. A fejlesztések célja egy felhasználóbarát, egyszerű és megbízható rendszer kialakítása volt, mely hosszú távon biztosíthatja az akadálymentes nevezést későbbi rendezvényeinkre. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban?

 • Már bankkártyával is fizethettek, így azonnal elfogadott státuszú lesz a nevezésetek
 • Egy gyors regisztráció után a felhasználói fiókotokba más nevezői profilokat is felvehettek, így egyszerre több embert is benevezhettek
 • Regisztrált felhasználóként rögzíthetitek számlázási adataitokat, így a későbbiekben egy-egy kattintással is benevezhettek újabb rendezvényeinkre
 • A nevezési előzményeiteket, illetve a nevezéseitek státuszát is folyamatosan nyomon követhetitek
 • Amennyiben nem szeretnétek regisztrálni, természetesen vendégként is leadhatjátok saját nevezéseteket

 

Az érvényes online nevezés menete:


1. Add le nevezésed online a nevezes.vuelta.hu oldalon.
Segédletet a nevezési rendszer használatához itt találsz.

2. A nevezésedet azonnal befizetheted bankkártyával a SimplePay segítségével, vagy átutalással és postai készpénzes rózsaszín csekkel is.

3. A rendszer automatikusan visszaigazolja a nevezést e-mailben és a weboldalon is. Az e-mailben megtalálsz minden fizetéssel kapcsolatos információt, ha az utalást vagy a csekket választottad. Sikeres bankkártyás fizetést követően a nevezés automatikusan elfogadottá válik.

4. Fizetés után e-mailben küldjük meg a számládat a nevezési díjról.

A nevezési díj beérkezése után válik érvényessé a nevezés, amiről e-mailt is küldünk Neked. Ha az átutalást vagy a csekkes fizetést választottad, kérjük légy türelemmel, mert a befizetések feldolgozása manuálisan történik, mely 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Online nevezés leadására legkésőbb 2022. április 30-ig vagy a létszámlimit eléréséig van lehetőség!
A 3000 fős létszámlimitet a befizetések sorrendjében töltjük fel. A limit elérése után több nevezést és befizetést már nem tudunk fogadni!

A nevezési díj befizethető:

- bankkártyával a SimplePay segítségével,

- banki átutalással a Vuelta Kft. MKB 10300002-20114253-00003285 számlaszámra (MKB Bank , SWIFT: MKKBHUHB, IBAN: HU47 1030 0002 2011 4253 0000 3285),

- postai úton "rózsaszín csekk" feladásával, a Vuelta Kft.  iroda címére: 1103 Budapest, Hangár utca 10. FIGYELEM! BANKI BEFIZETÉST (A BANK PÉNZTÁRÁN KERESZTÜL) ÉS RÓZSASZÍN CSEKKEL BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ BEFIZETÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

Befizetési határidő: az online nevezéstől számított 7 naptári nap, de legkésőbb az online nevezés lezárásának ideje. A nevezés a befizetéssel válik érvényessé, addig csak jelentkezésnek minősül. 
UTALÁS KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN TÖRTÉNJEN, A NEVEZÉSI AZONOSÍTÓ FELTÜNTETÉSÉVEL! ENNEK HIÁNYÁBAN A BEFIZETÉS NEM BEAZONOSÍTHATÓ.

Utólagosan kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni!

A leadott nevezések módosításával kapcsolatos információkat itt találod, minden más esetben az Általános Részvételi Szabályzatunk szerint járunk el.

 

RAJTCSOMAG / RAJTSZÁMÁTVÉTEL:

A rajtcsomagot/rajtszámot az esemény helyszínén, a nevezési sátorban tudod majd átvenni a RAJTSZÁM BEMONDÁSÁVAL. A rajtszámodat a sikeres fizetést követően kapott e-mailben találod meg, így ezt a levelet jól őrizd meg és hozd magaddal az eseményre.

Nevezési díjak:

Tour de Balaton - 2022. május 28.

2021.12.31-ig

2022.01.01-től

 

XL

          8 000 Ft

             9 900 Ft

 
 

L

          8 000 Ft

             9 900 Ft

 
 

M

          7 000 Ft

             8 000 Ft

 

~ diák*

          5 000 Ft

             5 600 Ft

 

S

          4 000 Ft

             5 000 Ft

 

~ diák*

          3 000 Ft

             3 500 Ft

 

XS (10 éves korig)**

          1 000 Ft

             2 000 Ft

 

~ kísérő***

                 -   Ft

                   -   Ft

 

*16 éves korig (2006-ban vagy utána születettek) nem kérjük a tanulói jogviszony igazolását. 16 éves kor felett a diákkedvezményre az érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők jogosultak. A nevezéskor az erre kijelölt rubrikába kérjük felvezetni a diákigazolvány számát. A jogosultságot a rajtszám/rajtcsomag átvételekor az esemény napján érvényes diákigazolvány bemutatásával kérjük igazolni.

 

**2012-ben vagy utána születettek.

 

***Rajtcsomag és érem nélküli részvétel.

 

A nevezési díj tartalma:

 

 • motoros útvonal biztosítók, segítők
  (nem rendőrök, nincs lezárva az út!),
 • névre szóló rajtszám (akár becenévre)
   (2022. április 30-ig nevezőknek),
 • egyedi befutó érem - minden távon,
 • ajándék póló - minden távon,
 • karszalag - minden távon,
 • rajtcsomag - minden távon,
 • frissítő (Balaton XS táv kivételével),
 • célfrissítő étkezés részvételi jog
  (Balaton XL, L, M túrák résztvevőinek),
 • ingyenes kompút Szántódról a túrázók számára fenntartott kompon 
  (Balaton M túra résztvevőinek),
 • ingyenes kompút Tihanyból menetrendszerinti járatokon
  (Balaton L túra résztvevőinek),
 • részvételi lehetőség a sorsoláson,
 • 27% áfa

Legfrissebb híreink az eseményhez

blog

Hamarosan indul a Tour de Balaton és a Tisza-tó Túra nevezése!

December 2-án 10:00-tól már lehetőségetek lesz nevezni a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton (2022.05.28.), illetve Tisza-tó Túra...
Tovább
blog

Itt a Tour de Balaton és a Tisza-tó Túra időpontja!

2022-ben immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a McDonald's BringaMánia Tour de Balaton. Kistestvére, a McDonald's BringaMánia Tisza-tó...
Tovább
Back to top